طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

درست کردن کیک اسفنجی ساده,کیک اسفنجی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

مواد لازم برای کیک اسفنجی: تخم مرغ 7 عدد اگر کوچک باشد 8 عدد شکر 275 گرم آرد 300 گرم آب سرد یک سوم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری عسل، یک قاشق غذاخوری عسل با آب.سفیده را جدا کرده و با همزن بزنید تا کاملا پف کند و سفت شود، یعنی موقع چرخاندن کاسه از ظرف نیفتد. شکسته را در جای جداگانه اضافه کنید. در ظرف یک دانه، یعنی اگر همزن روشن است، یک عدد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، وقتی با مخلوط سفید مخلوط شد، یک زرده دیگر اضافه کنید تا زرده ها تمام شود. سپس آرد خود را در ظرفی جداگانه اضافه کنید و با پکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.زرده و سفیده را از قبل آماده کرده ایم، الان وقت اضافه کردن عسل است، اگر می خواهید بدانید چرا عسل را اضافه کردیم، به دلیل رنگ کیک، کیک بعد از پخت رنگ عسلی به خود می گیرد، حالا زمان اضافه کردن آرد از کسی بخواهید که به آرامی آرد را برایتان بریزید و مشغول مخلوط کردن آن با همزن دستی هستید. پس از آماده شدن مواد کف قالب خود را کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره ها را با پنبه کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر را که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.توجه: بیست دقیقه اول در فر را باز نکنید. طرز تهیه کیک بدون فر: نکاتی برای پخت کیک در قابلمه. برای پخت کیک در قابلمه می توانید فر خانگی درست کنید. بزرگ ترین کار فر را انجام می دهد، ده دقیقه آن را روی آتش می گذاریم و در را می بندیم، سپس مواد کیک تان را به اندازه موادتان در کوچک ترین قابلمه بریزید و سریع آن را در بزرگترین قابلمه می گذاریم. که کنارش بود.آتش بزنید و بذارید استراحت کنه.45 دقیقه در رو باز نکنید بعد با چوب امتحان میکنید.بعد از آماده شدن درش رو باز نکنید تا کاملا سرد بشه چون پفک به خواب خواهد رفت .

بیشتر بخوانید:  طرز کیک میوه ای کلاسیک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …