طرز پخت مربای زردآلو

درست کردن مربا زردآلو,انواع پخت مربا زردآلو انواع روش های تهیه مربای زردآلو
زردآلو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان است. زردآلو منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و از سلامت چشم، پوست، مو، دهان و غیره حمایت می کند. زردآلو را می توان به روش های مختلفی مانند میوه، کمپوت زردآلو، مربای زردآلو و … استفاده کرد. در این مطلب قصد داریم روش های مختلف تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش دهیم دستور شماره یک پخت مربای زردآلو: مواد لازم مربای زردآلو: زردآلو سفت 1 کیلو، شکر 900 گرم، گلاب (پودر هل) 900 گرم ، نصف لیوان زعفران غلیظ آب شده، یک قاشق غذاخوری، یک لیوان آبلیمو (آب لیمو)، یک قاشق غذاخوری (کمی) طرز تهیه مربای زردآلو: برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را داخل آن بریزیم. روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود، وقتی جوش آمد زردآلوها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید، می توانید دانه های زردآلو را هم پوست گرفته و خرد کنید و با زردآلوها وصل کنید تا حدود 20 دقیقه بجوشد، زیاد هم نزنید چون جوش می زند. له شده سپس گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه جوشاندن آتش خاموش می شود.دستور شماره دو پخت مربای زردآلو پخت مربای زردآلو,طرز تهیه مربا زردآلو روش های پخت مربای زردآلو

مواد لازم برای مربای زردآلو: 1 کیلوگرم زردآلو 600 گرم شکر زعفران آب شده (در صورت تمایل) 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای زردآلو: طرز تهیه مربای زردآلو ابتدا به روش دیگری: زردآلوها را بشویید و هسته آن را جدا کنید و سپس به دو نیمه تقسیم کنیدشکر را روی زردآلوها بریزید و بگذارید 1 روز بماند. روز بعد یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. وقتی مربا به غلظت لازم رسید زعفران آب شده را اضافه کنید و بگذارید فقط 5 دقیقه بجوشد و از روی حرارت بردارید نکات تهیه مربای زردآلو: این مربا به زمان پخت خیلی کمی نیاز دارد و اگر زیاد بجوشانید زردآلو می شود له شده و مربا تبدیل به مربا می شود، در صورت تمایل می توانید از خلال پسته یا خلال بادام نیز در این مربا استفاده کنید. این مواد را در آخرین مراحل پخت اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 8 نوع غذا با کتف مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …