طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

سوفله پنیر و سیب زمینی, سوفله پنیر چدار, طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی طرز تهیه سوفله پنیر با قارچ و سیب زمینی
سوفله یک پیش غذا و دسر فرانسوی است که به دلیل وجود سفیده تخم مرغ در هنگام پخت پف می کند، یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سوفله سوفله پنیر است که می توان به راحتی در خانه درست کرد سوفله یک دسر یا پیش غذای فرانسوی پف دار و پر از هوا است. انواع سوفله با افزودن مواد مختلف به سفیده تخم مرغ و درست کردن آن در قالب درست می شود. سوفله معمولا با رامکین رامکین درست می شود، اگر این کاسه ها را در دسترس ندارید می توانید به جای آن از کاسه های پیرکس یا آرکوپال استفاده کنید. هرچه قالب بزرگتر باشد زمان پخت بیشتر می شود. در غذاهای فرانسوی سوفله را با پنیر چدار و پارمزان درست می کنند که می توانید آن را با پنیر موزارلا جایگزین کنید تا کارتان راحت شود.سوفله پنیر: مواد لازم برای سوفله پنیر: 2 قاشق غذاخوری کره، 5 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 5 قاشق غذاخوری شیر، نصف پیمانه تخم مرغ، 4 عدد پنیر پیتزا، 2 پیمانه پودر پنیر پارمزان، 1/4 پیمانه فلفل سیاه، نمک به اندازه کافی، سبزیجات خشک به اندازه کافی مانند شوید، 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده به میزان لازم سوفله پنیر و سیب زمینی, سوفله پنیر چدار, طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی طرز تهیه سوفله
پنیر را حرارت دهید تا آب شود و 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.شیر را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست و خمیری یکدست شود و زرده و سفیده را از تخم مرغ جدا کنید. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مواد خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود، بقیه آرد را به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید، مزه دار کنید و مخلوط کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند، شسته و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اضافه کردن، سفیده را هم بزنید تا کاملا سفید و پف کند، سپس به آرامی به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی بدون اینکه سفیده ها بریزند، اضافه کنید. داخل ظرف سوفله را با کره چرب کنید و مخلوط سوفله را تا دو سوم قالب بریزید و پنیر پارمزان را روی مواد بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید و پودر پنیر پارمزان را برای سوفله اضافه کنید. کاملا اختیاری است و اگر بخواهید نمی توانید از آن استفاده کنید.سوفله پنیر و قارچ مواد لازم برای سوفله پنیر و قارچ: 150 گرم پنیر رنده شده برای پیتزا، نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم، کره 75 گرم، تخم مرغ 3 عدد، شیر 3 پیمانه، 1 لیوان آرد، 4 قاشق غذاخوری، خرد شده قارچ 250 گرم سوفله پنیر پیتزا, سوفله فرانسوی خوشمزه, سوفله پنیر طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ

طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 6 نوع غذا با جگر

قارچ ها را روی حرارت ذوب کرده و در کره تفت دهید تا آب آن گرفته شود.آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود.تخم مرغ. زرده ها یکی یکی نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفت و سفید شود سپس مواد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. می توانید مقداری پنیر را با مواد مخلوط کنید، مواد سوفله را داخل ظرف پر کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد و پف کند. سوفله سیب زمینی و پنیر مواد لازم برای سوفله سیب زمینی و پنیر: 1 عدد سیب زمینی (بزرگ، حدود 300 گرم)، 2 عدد تخم مرغ، 80 گرم پنیر موزارلا رنده شده، 30 گرم شیر، 4 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، 3 قاشق غذاخوری سیر، پودر سیر. 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا، 2 قاشق چایخوری پودر آویشن، 1 قاشق چایخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، بکینگ پودر به میزان لازم، سوفله سیب زمینی و پنیر   طرز تهیه پنیر سوفله سیب زمینی و پنیر، فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا قهوه ای طلایی. داغ می شودسیب زمینی را بجوشانید و بعد از اینکه کمی خنک شد آن را به قطعات درشت رنده کنیدپنیر موزارلای رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت سیب زمینی آب شود، ادویه ها را به همراه 1 قاشق چایخوری پاپریکا به مواد اضافه کنید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و بدون اینکه سیب زمین را له نکند، مواد را کم کم هم بزنید و مخلوط کنید. زرده ها و سفیده ها را جدا کرده، زرده ها را با کمی نمک و نصف قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست شود و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. کره و شیر را حرارت دهید تا آب شود و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سفیده ها را جداگانه بزنید تا پف کند و لکه های تیغه های همزن را روی آن بگذارید. مخلوط سیب زمینی را در 2-3 مرحله اضافه کنید. به سفیده ها اضافه کنید و به آرامی با همزن و با حرکات دایره ای در یک جهت مخلوط کنید تا سفیده ها پف نکند. داخل تابه سوفله را چرب کنید و دو سوم مواد را پر کنید و 1 قاشق غذاخوری آرد سوفله را داخل هرکدام ریخته و کاسه ها را بچرخانید تا همه طرف و ته آن با آرد سوخاری آغشته شود. آرد سوخاری اضافی را داخل آن بریزید.مواد سوفله را داخل قالب بریزید و روی آن پودر پاپریکا بپاشید و به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا پف کرده و سطح آن برشته و طلایی شود.برای سرخ کردن سوفله ها می توانید از شعله گریل هم استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی زالزالک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …